VIDEO - Wanita sambil menggendong bayi hendak terjvn j4mbatan diselamatkan dua lelaki


Wanita sambil menggendong bayi hendak terjvn j4mbatan diselamatkan dua lelaki

"Kesempitan hidup dan bebanan hutang punca wanita bertindak demikian setelah ditinggalkan suami yang hilang entah kemana" 

Tular satu video di media sosial memaparkan seorang wanita sambil menggendong bayi hendak membunuh diri dengan cubaan terjun dari Jambatan Pawan 1, Kecamatan Kayong, Ketapang

Wanita menangis teresak-esak ketika cuba terjun dari jambatan sambil dipujuk orang ramai yang berada di sekitar jambatan supaya berfikir panjang dan ingat kepada masa depan anaknya yang masih panjang.

Cubaan wanita tersebut digagalkan oleh dua orang lelaki yang bertindak pantas menarik wanita bersama anaknya turun dari jambatan.

Kesempitan hidup serta bebanan hutang menyebabkan wanita itu nekad hendak membunuh diri bersama anak kandungnya setelah ditinggalkan suaminya yang hilang entah kemana.

Seberat apa pun ujian hidup insyaAllah pasti ada jalan penyelesaian, membunuh diri bukanlah pilihan terbaik dan tidak akan menyelesaikan apa-apa masalah. - Agensi

Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!Join channel Telegram Liputan7 untuk update berita tanpa had!

Yolooo